Podrška korisnicima:+387 33 942 800 ili nam pošaljite email

Prodaja:+387 33 942 800 ext 2

Toggle navigation

O nama

PikPay d.o.o. Sarajevo je na tržištu od 2010. godine i prvi smo u BiH ponudili sigurnu i brzu naplatu na Internetu. Do sada su desetine naših klijenata imali preko 300.000 transakcija i ostvarili promet od skoro 7 miliona konvertibilnih maraka, što nas čini vodećim Payment Gateway-om u BiH.

Partneri smo domaće, UniCredit banke, i svim pravnim licima u BIH omogućujemo sigurnu kupovinu, odnosno prodaju robe ili usluge putem Interneta, bez potrebe za kontaktom ugovornih strana. Usluga je namijenjena kompanijama, obrtnicima, poduzetnicima, odnosno svima koji žele imati prodajno mjesto na Internetu u sigurnom okruženju.

Klijentima smo osigurali prihvat svih VISA, MasterCard i Maestro kartica, te kupovinu na rate bez kamata i naknada korisnicima UniCreditCard platnih kartica (Visa Classic, MasterCard/Visa Revolving i Golden Visa), garantujući pritom visoku sigurnost plaćanja karticama.

Naša usluga se implementira korištenjem najvišeg sigurnosnog standarda koji se zahtjeva u kartičnom poslovanju (PCI DSS standard), 3D Secure verifikacije i EV Validacije. To za trgovce znači potpunu zaštitu u komunikaciji s UniCredit Bankom, kao i sa krajnjim kupcem.